Pinu'u

Pinu'u betekent 'ik ben ik', en dat geeft goed zijn karakter weer. Pinu'u, geboren 24 november 2010, is een lieve, aanhankelijke en betrouwbare reu. Hij luistert perfect en is een echte werkhond.

En dat is het enige 'nadeel' van Pinu'u: hij is onvermoeibaar. Zijn energie is ongelofelijk! Rennen, spelen, naast de fiets: als er maar actie is. En als wij uitgeteld op de bank zitten,dan staat na een uurtje Pinu'u weer naast ons vragend wat we gaan doen...

Hij kan zeer lang in hoog tempo naast de fiets lopen of over het strand achter de meeuwen aan jagen. Pinu'u heeft hierdoor een brede, diepe borstkast ontwikkelt en dikke dijspieren.

Maar als hij (eindelijk) zijn energie kwijt is, dan vindt hij het heerlijk om tegen je aan te kruipen, je een flinke lebberbeurt te geven en dan, het liefst op je schoot, op zijn rug, in slaap te vallen. Het ziet er zo lief uit als z'n oogjes langzaam dichtvallen...

Pinu'u is de vader van Yoda en we zijn erg blij dat Yoda kan opgroeien met zijn vader. De twee zijn onafscheidelijk en hebben elke dag een speel halfuurtje. Maar daar lees je meer over bij Yoda.

 

© 2017 In Lak'ech Ala K'in. All Rights Reserved.